
Cociña
tradicional
revestida
Carta
Definimos a nosa carta como unha “cociña tradicional revestida”.
Partimos de pratos típicos do noroeste e algunha receita de gastronomía internacional para complementar a nosa proposta de carnes á brasa.

ENTRANTES E PETISCOS
CROQUETAS de tempada | |
RAXO DA CASA – lombo de porco no seu mollo | |
GYOZAS de cogomelos con mollo ponzu | |
COGOMELOS Á PRANCHA con allada | |
ENSALADA SIMPLE leituga, tomate e cebola | |
ENSALADA RULO DE CABRA – leituga, cherrys, millo e olivas | |
VOLANDEIRAS gratinadas con pesto vermello |
No forno de brasas
(con guarnición de patacas ou ensalada a elixir)
PICAÑA DE VACA | |
CROCA DE VACA | |
BROCHETA SHISH TAOUK de polo con marinado turco | |
CHURRASCO DE TENREIRA | |
CHURRASCO DE PORCO | |
TÁBOA MIXTA DE CARNES | |
CHOURIZO vermello ou criollo | |
PEIXE DO DÍA segundo mercado |
Cociña recomenda
CACHOPO DA CASA con cecina e queixo azul (2 persoas) | |
BERBERECHOS “PIXÍNS” con zaragallada e patacas panadeira | |
PIRULETAS de gambón con maionesa kimchee |
Proba tamén as nosas sobremesas caseiras

Viños
TINTOS
Predicador | |
Artadi | |
Altún | |
Los 6 del laboratorio | |
Hacienda Monasterio | |
Monteabellón | |
Malasenda | |
Malasenda crianza | |
Lagar do Cigur | |
Cividade | |
Tabú Stibadia |
BRANCOS
Avó Martín | |
Ramón do Casar | |
Segrel | |
Inmortal | |
Illó | |
Finca Os Covatos | |
Galgueira | |
Castro de Lobarzán |
Vermú de barril Lodeiros