Cociña
tradicional
revestida
Carta
Definimos a nosa carta como unha “cociña tradicional revestida”.
Partimos de pratos típicos do noroeste e algunha receita de gastronomía internacional para complementar a nosa proposta de carnes á brasa.
ENTRANTES E PETISCOS
CROQUETAS de boletus ou xamón serrano | |
PIRULETAS DE GAMBÓN con maionesa kimchee | |
GYOZAS de cogomelos con salsa ponzu | |
COGOMELOS Á PRANCHA con allada | |
ENSALADA SIMPLE leituga, tomate e cebola | |
ENSALADA RULO DE CABRA – leituga, tomatiños, millo e olivas | |
VOLANDEIRAS con allo e pirixel |
DA TERRA ÁS brasas
(con gornición de patacas ou ensalada a elixir)
PICAÑA de vaca | |
CROCA de vaca | |
CHURRASCO DE TENREIRA – I.X.P. ternera gallega | |
CHURRASCO DE PORCO – raza Duroc | |
CHOURIZO VERMELLO | |
CHOURIZO CRIOLLO | |
TÁBOA MIXTA DE CARNES – porco, tenreira, vermello e criollo | |
HAMBURGUESA DE TENREIRA – panceta afumada, S. Simón e pan artesán | |
PARRILLADA DE VERDURAS – segundo mercado |
DO MAR ÁS brasas
LONGUEIRÓNS con salsa verde | |
ROBALIZA | |
DOURADA |
Cociña recomenda
CACHOPO DA CASA con cecina e queixo azul | |
BERBERECHOS “PIXÍNS” con sofrito e patacas panadeira | |
TÁBOA DE CARNE PREMIUM – picaña, croca e churrasco de tenreira |
Proba tamén as nosas sobremesas caseiras
Viños
TINTOS
Predicador | |
Artadi | |
Altún | |
Los 6 del laboratorio | |
Hacienda Monasterio | |
Monteabellón | |
Malasenda | |
Malasenda crianza | |
Lagar do Cigur | |
Cividade | |
Tabú Stibadia |
BRANCOS
Avó Martín | |
Ramón do Casar | |
Segrel | |
Inmortal | |
Illó | |
Finca Os Covatos | |
Galgueira | |
Castro de Lobarzán |
Vermú de barril Lodeiros