Cociña

tradicional

revestida

Carta

Definimos a nosa carta como unha “cociña tradicional revestida”.

Partimos de pratos típicos do noroeste e algunha receita de gastronomía internacional para complementar a nosa proposta de carnes á brasa.

ENTRANTES E PETISCOS

CROQUETAS de boletus ou xamón serrano
PIRULETAS DE GAMBÓN con maionesa kimchee
GYOZAS de cogomelos con salsa ponzu
COGOMELOS Á PRANCHA con allada
ENSALADA SIMPLE leituga, tomate e cebola
ENSALADA RULO DE CABRA – leituga, tomatiños, millo e olivas
VOLANDEIRAS con allo e pirixel

DA TERRA ÁS brasas

(con gornición de patacas ou ensalada a elixir)

PICAÑA de vaca
CROCA de vaca
CHURRASCO DE TENREIRA – I.X.P. ternera gallega
CHURRASCO DE PORCO – raza Duroc
CHOURIZO VERMELLO
CHOURIZO CRIOLLO
TÁBOA MIXTA DE CARNES – porco, tenreira, vermello e criollo
HAMBURGUESA DE TENREIRA – panceta afumada, S. Simón e pan artesán
PARRILLADA DE VERDURAS – segundo mercado

DO MAR ÁS brasas

LONGUEIRÓNS con salsa verde
ROBALIZA
DOURADA

Cociña recomenda

CACHOPO DA CASA con cecina e queixo azul
BERBERECHOS “PIXÍNS” con sofrito e patacas panadeira
TÁBOA DE CARNE PREMIUM – picaña, croca e churrasco de tenreira

Proba tamén as nosas sobremesas caseiras

Viños

TINTOS

Predicador
Artadi
Altún
Los 6 del laboratorio
Hacienda Monasterio
Monteabellón
Malasenda
Malasenda crianza
Lagar do Cigur
Cividade
Tabú Stibadia

BRANCOS

Avó Martín
Ramón do Casar
Segrel
Inmortal
Illó
Finca Os Covatos
Galgueira
Castro de Lobarzán

Vermú de barril Lodeiros