Cociña

tradicional

revestida

Carta

Definimos a nosa carta como unha “cociña tradicional revestida”.

Partimos de pratos típicos do noroeste e algunha receita de gastronomía internacional para complementar a nosa proposta de carnes á brasa.

ENTRANTES E PETISCOS

CROQUETAS de tempada
RAXO DA CASA – lombo de porco no seu mollo
GYOZAS de cogomelos con mollo ponzu
COGOMELOS Á PRANCHA con allada
ENSALADA SIMPLE leituga, tomate e cebola
ENSALADA RULO DE CABRA – leituga, cherrys, millo e olivas
VOLANDEIRAS gratinadas con pesto vermello

No forno de brasas

(con guarnición de patacas ou ensalada a elixir)

PICAÑA DE VACA
CROCA DE VACA
BROCHETA SHISH TAOUK de polo con marinado turco
CHURRASCO DE TENREIRA
CHURRASCO DE PORCO
TÁBOA MIXTA DE CARNES
CHOURIZO vermello ou criollo
PEIXE DO DÍA segundo mercado

Cociña recomenda

CACHOPO DA CASA con cecina e queixo azul (2 persoas)
BERBERECHOS “PIXÍNS” con zaragallada e patacas panadeira
PIRULETAS de gambón con maionesa kimchee

Proba tamén as nosas sobremesas caseiras

Viños

TINTOS

Predicador
Artadi
Altún
Los 6 del laboratorio
Hacienda Monasterio
Monteabellón
Malasenda
Malasenda crianza
Lagar do Cigur
Cividade
Tabú Stibadia

BRANCOS

Avó Martín
Ramón do Casar
Segrel
Inmortal
Illó
Finca Os Covatos
Galgueira
Castro de Lobarzán

Vermú de barril Lodeiros