Cociña

tradicional

revestida

Carta

Definimos a nosa carta como unha “cociña tradicional revestida”.

Partimos de pratos típicos do noroeste e algunha receita de gastronomía internacional para complementar a nosa proposta de carnes á brasa.

ENTRANTES E PETISCOS

CROQUETAS de tempada
RAXO DA CASA – lombo de porco no seu mollo
GYOZAS de cogomelos con mollo ponzu
COGOMELOS Á PRANCHA con allada
ENSALADA SIMPLE leituga, tomate e cebola
ENSALADA GREGA – LTC con queixo feta, cogombro e olivas
VOLANDEIRAS gratinadas con pesto vermello
BAOS DE TENREIRA con mollo de queixo do país
TACO DE POLO con salsa mexicana e guacamole

No forno de brasas

(con guarnición de patacas ou ensalada a elixir)

PICAÑA DE VACA
CROCA DE VACA
BROCHETA SHISH TAOUK de polo con marinado turco
CHURRASCO DE TENREIRA
CHURRASCO DE PORCO
TÁBOA MIXTA DE CARNES
CHOURIZO vermello ou criollo
PEIXE DO DÍA segundo mercado

Cociña recomenda

CACHOPO DA CASA con cecina e queixo azul (2 persoas)
BERBERECHOS “PIXÍNS” con zaragallada e patacas panadeira
PIRULETAS de gambón con maionesa kimchee
BAOS NEGROS DE LURA con alioli verde

Proba tamén as nosas sobremesas caseiras